Finalisten Winmau World Masters 2018 komen naar Finder Darts Masters Youth Tournament

Kersverse Winmau World Masters kampioen Jurjen van der Velde en runner up van dit toernooi, Keane Barry komen in december dit jaar naar Egmond aan Zee voor deelname aan het Finder Darts Masters Youth Tornament.

Jurjen, de regerend NDB juniorenkampioen en Europees kampioen singles, veroverde vrijdagmiddag 5 oktober in Bridlington Engeland ook nog eens de Winmau World Masters Champion titel van het toernooi voor jongens. Momenteel onbetwist de absolute top van het internationale circuit voor jongens en mag dus zeker niet ontbreken op het Finder Darts Masters podium.

Maar ook zijn tegenstander in de Winmau World Masters finale en Europe Cup Boys single finale, Keane Barry uit Ierland wordt toegevoegd aan het Finder Darts Masters Youth Tournament deelnemersveld.

Keane maakte vorig jaar zijn debuut op het Finder Darts Masters podium en miste op een haar na de finale. Hij won dit jaar ook een zilveren medaille tijdens het Europe Cup single toernooi en werd vrijdag 5 oktober tweede op de Winmau World Masters.

Ook een speler die volgens de organisatie niet mag ontbreken op het Finder Darts Masters Youth Tournament waar alleen de beste jeugdspelers aan deelnemen.

De voorlopige lijst met namen van spelers en speelsters die aan de Finder Darts Masters 2018 gaan deelnemen kunt u teruglezen op www.findermasters.nl.  Op deze website vindt u ook alle informatie over kaartverkoop  en hotelarrangementen voor dit evenement.

Op de foto rechts de kersverse Winmau World Masters Boys Champion Jurjen van der Velde