Schotse jeugdspeler Nathan Girvan ook dit jaar naar Finder Darts Masters

Runner-up van het Finder Darts Masters Youth Tournament, de Schotse jeugdspeler Nathan Girvan, zien we dit jaar terug op het wereldpodium van het Finder Darts Masters jeugdtoernooi.

Nathan, in 2017 runner-up van de Lakeside World Pro voor de jeugd en het Finder Darts Masters jeugdtoernooi, kan dankzij de uitnodiging van de organisatie dit jaar opnieuw proberen deze titel te bemachtigen.

De voorlopige lijst met namen van spelers en speelsters die aan de Finder Darts Masters 2018 gaan deelnemen kunt u teruglezen op www.findermasters.nl. Op deze website vindt u ook alle informatie over kaartverkoop en hotelarrangementen voor dit evenement dat van vrijdag 7 t/m zondag 9 december plaatsvindt in Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee.