Dartsicoon ‘Silverback’ Tony O’Shea krijgt wildcard voor Finder Darts Masters 2018

Tony O’Shea zien we na een jaar afwezigheid weer terug op het wereldpodium van de Finder Darts Masters. O’Shea is onbetwist één van de iconen van de dartssport  en zeer geliefd bij het publiek. De organisatoren hebben daarom besloten om een wildcard te geven aan deze topdarter uit Stockport  Engeland die met zijn opkomst tune ‘Hé baby, oe aa’ de zaal wel op zijn hand weet te krijgen.

De voorlopige lijst met namen van spelers en speelsters die aan de Finder Darts Masters 2018 gaan deelnemen kunt u teruglezen op www.findermasters.nl.  Op deze website vindt u ook alle informatie over kaartverkoop  en hotelarrangementen voor dit evenement dat van vrijdag 7  t/m zondag 9 december plaatsvindt in Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee.