Fallon Sherrock maakt deelnemersveld Finder Darts Masters damestoernooi compleet

De laatste nog beschikbare wildcard voor het Finder Darts Masters 2018 damestoernooi heeft de organisatie aan de Engelse Fallon Sherrock gegeven.

Fallon won in 2015 de Finder Darts Masters en is de regerend BDO World Trophy dameskampioen. Daarnaast won ze dit jaar maar liefst 7 internationale opens wat aangeeft dat deze Engelse dartsspeelster tot de top van het damesdarts behoort en dus niet mag ontbreken op het wereldpodium van de Finder Darts Masters.

De voorlopige lijst met namen van spelers en speelsters die aan de Finder Darts Masters 2018 gaan deelnemen kunt u teruglezen op www.findermasters.nl. Op deze website vindt u ook alle informatie over kaartverkoop en hotelarrangementen voor dit evenement dat van vrijdag 7 t/m zondag 9 december plaatsvindt in Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee.