Martijn Kleermaker terug op het Finder Darts Masters podium

Martijn Kleermaker uit Hierden komt dit jaar met een wildcard terug op het Finder Darts Masters podium. Martijn debuteerde in 2016 op dit podium als winnaar van het NDB play-off toernooi  en komt deze editie nu terug  met een wildcard.

Martijn werd als speler van het Nederlands team onlangs nog tweede bij het WDF Europe Cup koppeltoernooi  in Hongarije en behoort al enige tijd tot de internationale top. Een speler die thuis hoort op het wereldpodium en daarom besloot de organisatie hem met een wildcard uit te nodigen.

Met deze wildcard voor Martijn is het deelnemersveld voor het Finder Darts Masters herentoernooi nu compleet.  De lijst met namen van spelers en speelsters die aan de Finder Darts Masters 2018 gaan deelnemen kunt u teruglezen op www.findermasters.nl.  Op deze website vindt u ook alle informatie over kaartverkoop  en hotelarrangementen voor dit evenement dat van vrijdag 7  t/m zondag 9 december plaatsvindt in Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee.