Kevin Lasker maakt deelnemersveld Finder Darts Masters 2018 compleet

Nog één deelnemer ontbrak aan het complete deelnemersveld voor de Finder Darts Masters 2018, de zesde en laatste deelnemer aan het Youth Tournament.

Maar het deelnemersveld is nu compleet omdat de organisatie heeft besloten die laatste plek toe te wijzen aan de 15-jarige Kevin Lasker uit Zwartemeer. Een talentvolle jeugdspeler die in 2016 kampioen bij de aspiranten van de Nederlandse Darts Bond werd en het jaar erop kampioen bij de junioren en ook dit jaar bij de beste junioren van Nederland hoort.

De complete lijst met namen van spelers en speelsters die aan de Finder Darts Masters 2018 deelnemen kunt u teruglezen op www.findermasters.nl.  Op deze website vindt u ook alle informatie over kaartverkoop  en hotelarrangementen voor dit evenement dat van vrijdag 7  t/m zondag 9 december plaatsvindt in Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee.