Online inschrijven voor Nederlands Kampioenschap Darts 2018

Op 16 december wordt in de Veluwehal Barneveld het Nederlands Kampioenschap Darts 2018 gespeeld voor het dames en heren A toernooi dient men sinds enige tijd al vooraf in te schrijven en deze staat inmiddels online. het NK Darts 2018 telt mee voor de Nederlands Darts ranking en is dan ook het vierde ranking toernooi van dit seizoen.

De vooraf aanmelding voor de dames en heren A stelt de NDB in de gelegenheid het toernooi via een goede tijdsplanning nog strakker te laten verlopen. Niet alleen kan men zich aanmelden voor het NK Darts 2018, ook mogelijk om nog in te schrijven voor de Open Fries van 2 december.

De loting en de starttijden voor het NK Darts worden op de zaterdagavond 15 december uiterlijk om 21.00 uur gepubliceerd. De spelers dienen op de dag zelf een spelerskaart op te halen waar de speeltijden op staan zodat ze precies weten wanneer en waar ze in actie moeten komen. Deze kaart graag direct bij binnenkomst ophalen, maar te allen tijde minstens een half uur voor je starttijd.

Je kunt je inschrijven via deze link. Gevraagd wordt om de naam, geboortedatum, e-mailadres en NDB nummer. Aan het NK Darts mogen, uitgezonderd van de Heren B, mindervaliden en specials, alleen maar NDB leden meedoen. Als je online inschrijft dien je dus altijd een NDB nummer in te vullen. Wil je je NDB nummer weten? Kijk hier in de Rankingstand of stuur een mail naar .

De inschrijving is alleen geldig als je online betaald hebt en als je een bevestiging per e-mail hebt ontvangen.

Online inschrijven NK Darts op 16 december a.s.

Online inschrijven klik op deze link!

Tot wanneer?
De inschrijving blijft open tot zaterdagmiddag 15 december 15.00 uur.

Kosten?
De kosten zijn €10,- voor de inschrijving en €0,75 transactiekosten.
De transactiekosten komen ten goede aan het het bedrijf achter de online inschrijving. 

Publicatie loting?
De loting, inclusief een lijst met starttijden, wordt uiterlijk zaterdagavond 15 december om 21.00 uur gepubliceerd.

Spelerskaart ophalen?
Op de locatie aan de wedstrijdtafel. Bij voorkeur direct bij binnenkomst, maar in ieder geval minstens een half uur voor jouw starttijd.

Waar?
Veluwehal
Nieuwe Markt 6
3771 CB Barneveld

De inschrijving voor categorieën Heren B, Junioren, Aspiranten, Meisjes, Paradarters en Specials blijft hetzelfde: vul een inschrijfbriefje in op de locatie!