Finder Darts Masters 2018, jij kunt daar bij zijn! Doe mee aan onze quiz!

Vrijdag 7 december begint in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee de Finder Darts Masters 2018. Het langstlopende, spannendste en gezelligste dartstoernooi in Nederland waaraan 24 heren en 6 dames uit de top van het WDF/BDO circuit deelnemen met daarbij ook nog 6 zeer talentvolle jeugdspelers uit binnen en buitenland.

Drie dagen darts op het allerhoogste niveau met op vrijdag en zaterdag de wedstrijden uit de poulefase en op zondag de kwartfinales en halve finales heren en de finale van het jeugd- en damestoernooi. Door het format van dit toernooi blijft het spannend tot en met de laatste partij van de poulefase en uiteraard op de finaledag de direct knock out wedstrijden.

En jij kan daar bij zijn want Darts4u heeft van de organisatie een aantal toegangskaarten gekregen voor alle sessies ( vrijdag, zaterdagmiddag en zaterdagavond en zondag ) die we met een kleine quiz onder de deelnemers met een goede inzending verloten.

Wat je moet doen is de goede antwoorden van de vier onderstaande vragen met een email sturen aan info@darts4u.nl

Zet in deze email ook je volledige naam adres, woonplaats en leeftijd en telefoonnummer waarop je te bereiken bent. De winnaars krijgen van Darts4u bericht

Deelnemen kan tot en met maandag 3 december 2018- dinsdag 4 december krijgen de winnaars bericht plus de informatie hoe ze hun gewonnen toegangskaart in ontvangst kunnen nemen op welke dag.

Kaarten gelden alleen op de dag die in de email wordt bevestigd, is niet inwisselbaar voor een andere sessie en wordt bij geen gebruik ook niet in contanten uitbetaald. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

De 5 vragen:

1:  Welke dame won het eerste damestoernooi dat in 2008 werd gehouden? Was dat

A: Deta Hedman

B: Lisa Ashton

C: Trina Gulliver

 

2: Sinds wanneer het dit toernooi de Finder Darts Masters?  Was dat in

A: 2007

B: 2011

C: 2015

 

3: Welke speler heeft de meeste Darts Masters titel op naam geschreven? Was dit

A: Gary Anderson

B: Raymond van Barneveld

C: Glen Durrant

 

4: Sinds wanneer worden de Darts Masters in Hotel Zuiderduin gehouden? Sinds

A: 2001

B: 2003

C: 2007

Stuur je antwoorden plus de gevraagde gegevens  op naar info@darts4u.nl. Let op dit kan tot en met maandag 3 december 2018. Later ingezonden antwoorden of niet volledig ingevulde emails worden niet in behandeling genomen.