Voor de verliezers van vrijdagavond is nu winnen een must – updates

Vanmiddag de tweede sessie van de Finder Darts Masters 2018. Opnieuw staan er 12 partijen op het programma, nu met de geplaatste spelers uit het heren en damestoernooi en de twee groepshoofden van de poules in het jeugdtoernooi tegen de spelers die gisteren helaas hun partij verloren.Het wordt voor deze spelers dus zaak om te winnen om nog enigszins uitzicht te houden op een plek in de kwartfinales van het herentoernooi of de finales van het dames- en jeugdtoernooi.

Op vrijdagavond werden er onder meer goede resultaten geboekt door Wesley Harms en Jeffrey Sparidaans die overtuigend hun wedstrijd wonnen en zagen we debutant op het Finder Darts Masters podium, Andy Hamilton ( foto ) in de laatste leg van zijn match tegen Michael Unterbuchner ontsnappen aan een nederlaag.

Voor de twee Nederlandse dames in het toernooi is de vrijdagavond een avond om snel te vergeten. Debutante Astrid Trouwborst en Sharon Prins verloren beiden hun partij door een white wash. Astrid verloor van de Engelse Fallon Sherrock en Sharon was niet opgewassen tegen het sterke spel van Lisa Ashton.

Opmerkelijk was wel dat jeugdspeler Keane Barry uit de Rep. Ierland het hoogste toernooi gemiddelde van de avond gooide. In zijn partij tegen Nathan Girvan uit Schotland gooide Barry een gemiddelde van 92.49

Zaterdagmiddag 9 december 2018
Zaal open 11:45 uur – aanvang wedstrijden 12:30 uur
nr Group  Player Player   score
13 B Chris Landman (8) – Neth Martin Adams – Eng 5 4
14 YA Kevin Lasker – Neth Jurjen van der Velde – Neth 0 4
15 G Glen Durrant (7) – Eng Scott Waites – Eng 5 4
16 LA Deta Hedman (1) – Eng Astrid Trouwborst – Neth 3 4
17 D Richard Veenstra (4) – Neth Dean Reynolds – Wales 5 2
18 YB Lars Plaisier – Neth Nathan Girvan – Sco 2 4
19 A Jim Williams (1) – Wales Jeffrey van Egdom – Bel 5 4
20 F Scott Mitchell (6) – Eng Daniel Day – Eng 5 3
21 LB Aileen de Graaf (2) – Neth Sharon Prins – Neth 4 2
22 C Derk Telnekes (5) – Neth Martijn Kleermaker – Neth 5 1
23 E Mark McGeeney (3) – Eng Michael Unterbuchner – Ger 5 4
24 H Willem Mandigers (2) – Neth Tony O’Shea – Eng 5 2