Komende 3 dagen last van afkick verschijnselen

Ja dat wordt wat. De komende drie dagen geen darts op de televisie dat is even wennen en hopelijk krijg je geen last van afkick verschijnselen. Het wordt even op de tanden bijten tot donderdag 27 december dan gaat het PDC William Hill World Darts Championship weer verder met nog vier partijen uit de derde ronde en de eerste twee partijen uit ronde 4, de laatste 16.

Gisteren, zondag 23 december, werden nog zes partijen uit de ronde met de laatste 32 spelers gespeeld met in de eerste partij Vincent van der Voort tegen Chris Dobey. Helaas voor Vincent een partij met een verkeerde afloop want hij verloor na 3-2 voor in sets uiteindelijk met 4-3 van Dobey. De middag werd afgesloten door Wade tegen Brown en dat werd een schaakspelletje waar Wade uiteindelijk de langste adem had.

In de avondsessie ging de zegereeks van Nathan Aspinall vrolijk verder. Dit keer versloeg ‘the Asp’ Australiër Kyle Anderson die niet zijn niveau haalde en met 4-1 hard onderuit ging. In de slotpartij liet Rob Cross zien toch weer aardig op zijn niveau terug te zijn. Hij klopte in 4 sets Cristo Reyes met een 101.72 gemiddelde en 54.55% op zijn dubbels.

De uitslagen;

Zondagmiddag 23 december
Pos  Player Player    score
1 Vincent van der Voort Chris Dobey 3 4
2 Brendan Dolan Mervyn King 4 2
3 James Wade Keegan Brown 4 3
Zondagavond 23 december
Pos  Player Player    score
1 Adrian Lewis Darius Labanauskas 4 0
2 Nathan Aspinall Kyle Anderson 4 1
3 Rob Cross Cristo Reyes 4 0

Donderdag gaat het toernooi weer verder met onder andere  Dimitri Van den Bergh en Michael Smith sluit de middag af tegen John Henderson.

‘s Avonds gaan we er dan goed voor zitten want dan komt eerst Benito van de Pas tegen Toni Alcinas. Kan een zware dobber worden voor van de Pas als we af gaan op wat Alcinas dit toernooi heeft laten zien en dan Gary Anderson tegen Chris Dobey gevolgd door Michael van Gerwen tegen Adrian Lewis die induk maakte in zijn match tegen Labanauskas. Dit zijn wedstrijden voor een plek in de kwartfinale. Het tweede gedeelte van deze ronde wordt vrijdag 28 december gespeeld.

Een overzicht van de aankomende wedstrijden;

Donderdagmiddag 27 december
Pos  Player Player    score
1 Devon Petersen Steve West
2 Dimitri Van den Bergh Luke Humphries
3 Michael Smith John Henderson
Donderdagavond 27 december
Pos  Player Player    score
1 Tony Alcinas Benito van de Pas
2 Gary Anderson Chris Dobey
3 Michael van Gerwen Adrian Lewis
Vrijdagmiddag 28 december
Pos  Player Player    score
1 Nathan Aspinall Petersen / West
2 Alcinas / van de Pas Brendan Dolan
3 Ryan Joyce James Wade
Vrijdagavond 28 december
Pos  Player Player    score
1 Ryan Searle Smith / Henderson
2 Jamie Lewis Dave Chisnall
3 Rob Cross Van den Bergh / Humphries

 

Foto © Lawrence Lustig – PDc 2018