Glen Durrant wil van elk moment genieten

Donderdag 14 februari doet de Premier League het Schotse Glasgow aan. De debuut avond voor Glen Durrant die in The SSE Hydro de vervanger is voor Gary Anderson.

En Durrant kan niet afwachten om zijn voeten op het Premier League podium te zetten in dit droomjaar. Hij won in januari zijn derde Lakeside titel en bemachtigde nog geen week erna een PDC Tour kaart. Afgelopen weekend was hij runner up van het tweede Players Championship toernooi en leeft in een roes zoals hij zelf zegt.

Glen Durrant speelt de vierde match van de avond tegen Daryl Gurney en die zal er op gebrand zijn om het verlies van vorige week tegen Price recht te gaan zetten.

Gurney staat samen met Raymond van Barneveld na 1 week op de laatste plaats en Raymond treft donderdagavond in de derde partij van de avond Gerwyn Price, en die steekt in topvorm.

Peter Wright opent de avond in Glasgow tegen Michael Smith. Gesteund door het thuispubliek zal Wright proberen om in Schotland toch meer dan 1 punt uit het vuur te slepen. Michael Smith heeft nog niet gewonnen en zal de match zeker niet cadeau doen.

Mensur Suljovic die vorige week ontsnapte aan een afdroging door Chris Dobey speelt de slotpartij van de avond tegen Michael van Gerwen en in de tweede partij van de avond treft Rob Cross James Wade.

Er staan dus weer een aantal mooie wedstrijden op het programma die te volgen zijn op RTL Z of de livestream van RTL7 darts. Skysport en PDC TV

Het speelschema voor donderdag 14 februari – aanvang 20:00 uur

Speelweek 02  
Pos  Player Player    score
1 Peter Wright Michael Smith
2 Rob Cross James Wade
3 Raymond van Barneveld Gerwyn Price
4 Daryl Gurney Glen Durrant
5 Michael van Gerwen Mensur Suljovic