Dartwereld geschokt door plotseling overlijden Jelle Wachtmeester

De 26 jarige Jelle Wachtmeester uit het Overijsselse de Krim is gisteren, dinsdag 5 maart overleden aan de verwondingen die hij bij een bedrijfsongeluk heeft opgelopen.

Jelle was een fanatiek darter speelde Super League en was ook een regelmatig deelnemer aan de ranking toernooien van de Nederlandse Darts Bond. Naast darten was Jelle ook lid van voetbalvereniging de Krimse Boys en trainde daar de jeugd.

Maar een paar weken geleden trof het noodlot Jelle. Tijdens zijn werkzaamheden als schoonmaker viel Jelle door een lichtkoepel op het dak van een bedrijf waar hij werkzaam was en lag sinds die tijd in het ziekenhuis waar hij gisteren aan zijn verwondingen overleden is.

Jelle had veel vrienden binnen de dartssport en van alle kanten wordt er dan ook geschokt gereageerd op zijn overlijden.

Darts4u wenst zijn vriendin Anouk, familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke dagen en tijden die komen.