James Wade en Peter Wright delen de punten

De tweede partij van de Premier League avond in Berlijn is in gelijkspel geëindigd. Zowel James Wade als Peter Wright wonnen ieder 6 legs en delen dus de punten.

James Wade mag de partij beginnen en haalt door een slecht begin van Wright aan de eerste leg met 1 dart op dubbel 10 het eerste punt met de darts binnen. Wright op zijn beurt pakt leg twee met 3 darts voor tops en breekt dan Wade met een 81 finish op de bull voor 2-1.

Snakebite houdt dan zijn leg voor 3-1. Leg vijf gaat weer met de darts voor 3-2. Wright lijkt op weg naar een 9 darter in leg 6 maar het gaat mis op pijl 7 maar de leg gaat wel naar Wright voor 4-2.

Wright forceert dan weer een breek in leg 7 voor 5-2 maar krijgt zijn eigen leg niet uit en wordt hij terug gebroken en komt Wade op 5-3 die met de darts leg negen pakt voor 5-4.

In leg 10 breekt Wade dan Wright en komen de mannen op gelijke hoogte, 5-5 en neemt in leg 11 een voorsprong 6-5. Op tijd weet Wright zijn leg te houden en er een gelijk spel uit te slepen , eindstand 6-6