Zondag 26 mei is de achtste en laatste Darts4u Road to the Winmau ranking

Nog 1 ranking te gaan en dan zit het seizoen 2018 – 2019 er al weer op en zijn de 8 rankingen gespeeld en zijn de finalisten bekend.

Zondag 26 mei is de 8ste en laatste Road to the Winmau ranking van dit seizoen en dit houdt in dat iedereen die kans maakt om de finaledag te spelen ( dus minimaal 3 keer aan deze ranking heeft meegedaan) aan deze laatste ranking moet meedoen om zo aan vier toernooien of meer te komen. Zo niet dan speel je de finaledag niet mee

Voor deze laatste editie hebben een leuke prijzentafel en wat prijzengeld, dus ook als je niet meer voor de ranking in aanmerking komt is er die dag toch nog het een en ander te winnen.

Het toernooi begint zoals altijd om 13:30 uur en inschrijven aan de zaal kan tot 13:15 uur die dag. Het inschrijfgeld is dan € 13,00 p.p.

Schrijft men zich vooraf in dan is het inschrijfgeld € 10,00 p.p. Vooruit betalen hoeft niet dat kan gewoon aan de zaal als je aankomt.

Vooraf inschrijven kan via deze Facebookpagina of via info@darts4u.nl of info@ffnaarsteef.nl – Deze vooraf inschrijving sluit zaterdag 25 mei om 21:00 uur

Minimale deelname leeftijd is alleen deze speeldag 16 jaar.

Locatie:
Café zaal terras FF naar Steef
Dorpsstraat 1 – Hummelo

Zaal is open vanaf 12:00 uur en het toernooi start met een poulefase en daarna de knock out fase op naar de finale.