Flink aantal deelnemers finaledag Road to the Winmau

Komende zondag 14 juli is de finale van het Road to the Winmau ranking seizoen 2018 – 2018, gehouden in café zaal terras FF naar Steef in Hummelo.

En deze keer komen er uit de diverse hoeken van Nederland een flink aantal deelnemers die gaan strijden om het startbewijs voor de Winmau World Masters 2019. Er komen 66 heren en 23 dames in actie komende zondag om het fel begeerde startbewijs voor het wereldtop dartstoernooi, the Winmau World Masters in Engeland te bemachtigen.

De wedstrijden beginnen om 13:30 uur en alleen spelers en speelsters die zich via de diverse Road to the Winmau ranking toernooien geplaatst hebben kunnen aan dit toernooi mee doen.

De deelnemers die u zondag in actie ziet komen uit Limburg, waar de SLDL dit jaar weer een ranking heeft gehouden en uit Zuid Holland waar Dartshop Kattestaart de organisator is geweest, Hengelo café ‘t Toppertje, Sportcafé & Party Pub Balmere uit Almere en FF naar Steef uit Hummelo.

Het toernooi begint om 13:30 uur en de deelnemers dienen zich uiterlijk 13:15 te melden bij de wedstrijdtafel.

Wil je komen kijken dat kan de toegang is gratis!