South Limburg Darts League voor vierde jaar op rij World Masters ranking organisator

De South Limburg Darts League, SLDL, is de oudste dartsvereniging, van Nederland en bestaat straks in 2022 al 50 jaar. Deze bond werd destijds opgericht door voornamelijk Engelse militairen die in de gemeente Brunssum waren gestationeerd.

Maar heden ten dage spelen er diverse gerenommeerde spelers en speelsters uit Limburg en omgeving bij deze vereniging en is nu voor het vierde jaar op rij ook 1 van de organisatoren van onze Prodarts Europe Road to the World Masters ranking toernooien ( voorheen Road to the Winmau ranking.

De Road to the World Masters toernooien van de SLDL zijn uitsluitend voor leden en meer informatie over hoe lid te worden, speeldagen van hun rankintoernooien of informatie over de vereniging kun hier vinden