Dubbel 10 is niet zo maar een nieuw dartscafé

Momenteel wordt er aan de Varkensstraat te Arnhem nog druk geklust aan de inrichting van het nieuw te openen dartscafé Dubbel10 maar dat is niet alleen het grote nieuws, want Dubbel 10 wordt niet alleen een nieuw dartscafé ook is deze locatie een nieuwe organisator van onze Road to the World Masters toernooien.

Marije Polman en haar vriend Joshua zijn de uitbaters van dit nieuwe café. En zeker Marije is de regio Rivierenland en ook ver daarbuiten geen grote onbekende. Ze is zelf ook actief dartster en gaat nu samen met haar vriend aan hun nieuwe avontuur beginnen, een heus dartscafé in Arnhem.

Het plan is 12 tot 16 vaste dartbanen te realiseren waar teams competitie kunnen spelen, er grote toernooien gehouden kunnen worden, er een Dubbel 10 dartsranking komt en ook de Prodarts Europe Road to the World Masters ranking binnenkort wordt gestart.

Exacte data en belangrijk ook de dag dat Dubbel 10 officieel wordt geopend worden eerstdaags bekend gemaakt en ook zal de website binnenkort online staan.

Nieuwsgierig? Kijk dan op hun Facebook om op de hoogte te blijven