Vandaag twee Nederlanders in actie bij laatste 32 PDC WK – Updates

Na de sensatie gisterenavond waar Mensur Suljovic werd uitgeschakeld door Fallon Sherrock is het toernooi vandaag aangekomen bij de wedstrijden met de laatste 32 spelers met onder de overblijvers nog 3 Nederlanders waarvan er 2 vandaag in actie komen.

Michael van Gerwen, Jeffrey de Zwaan en Danny Noppert hebben de laatste 32 bereikt en de eerst en laatst genoemde spelers spelen vanavond in de tweede sessie hun wedstrijd.

Danny Noppert komt als eerste in actie in de tweede partij van de avond. Tegenstander is Kim Huybrechts en de partij gaat nu over best op 7 sets.

Michael van Gerwen sluit de avond af tegen Ricky Evans en maandagavond komt dan Jeffrey de Zwaan in actie. Omdat de partijen nu over 7 sets gaan worden er per sessie 3 wedstrijden gespeeld. Maandag is voorlopig de laatste speeldag voor de Kerstdagen en gaat het toernooi op 27 december weer verder met in de middagsessie Fallon Sherrock.

Vrijdagavond spelen Gerwyn Price en John Henderson de laatste wedstrijd uit de ronde voor een plek bij de laatste 16 en is de tweede en derde wedstrijd er 1 uit de ronde met de laatste 16 spelers. De volgorde hiervan wordt later bekend gemaakt.

De wedstrijden voor vandaag;

Zondagmiddag 22 dec 13:30 uur
Pos  Player Player    score
1 Jonny Clayton Stephen Bunting 0 4
2 Darius Labanauskas Max Hopp 4 2
3 Nathan Aspinall Krzysztof Ratajski 4 3
Zondagavond 22 dec. 20:00 uur
Pos  Player Player    score
2 James Wade Steve Beaton 2 4
2 Kim Huybrechts Danny Noppert 4 2
3 Michael van Gerwen Ricky Evans 4 0

Foto © Lawrence Lustig – PDC 2019