De laatste dag van de PDC Q School, het wordt er op of er onder

De vierde een laatste dag van de PDC Q School zowel in het Duitse Hildesheim als in het Engelse Wigan. De laatste kans voor de ruim 800 deelnemers om aan een PDC Tour Card te komen want zo niet moeten ze weer een jaar wachten.

Gisteren voor de derde keer dat een buitenlandse speler een Tour Card voor de neus van een Nederlander wegkaapte. De Tsjech Karel Sedlacek won namelijk de finale van Berry van Peer en in Wigan wonnen Canadees Jeff Smith en Engelsman Aaron Beeney.

Maar er zitten een paar kaarten in het vat voor Nederlandse deelnemers, want op basis van de Q School Order of Merit krijgen vandaag in Hildesheim 7 spelers op basis van de Q- OOM een Tour Card en in Engeland 12.

Een overzicht van die beide rankingen vind je hier

Ook van de laatste toernooidag zijn alle uitslagen en match informatie weer terug te lezen op de website van Dartconnect;