Veiling van shirts, bekers, foto’s en meer van Raymond van Barneveld is begonnen.

Onlangs liet Raymond van Barneveld weten dat hij zijn bekers, en andere dartsspullen ging verkopen omdat hij er zelf niets meer mee doet. Zoals hij zelf zei stonden die zaken al heel lang op zijn kantoor en hij was er wel een beetje klaar mee.

Omdat Raymond de wens koestert een dartsteam op te zetten met talentvolle Nederlandse spelers leek het hem een goed idee al zijn spullen te verkopen zoals replica’s van zijn wereldbekers, shirts, posters, foto’s darts en heel andere voorwerpen.

En er is daad wij woord gevoegd want vandaag, twee dagen na zijn officiƫle afscheid is de veiling op Catawiki begonnen. Twee weken lang worden zijn spullen via deze site aangeboden. Nieuwsgierig klik hier voor een link naar deze veiling