Dimitri Van den Bergh samen met 7 PDC toppers naar Nordic Darts Masters

Op 12 en 13 juni zal in Kopenhagen het 2020 Nordic Darts Masters toernooi worden gespeeld. Een toernooi uit de reeks World Series of Darts en zal dit jaar voor de allereerste keer in Denemarken worden gehouden.

In totaal doen 16 spelers mee aan dit tweedaagse toernooi. Acht PDC spelers, die het gaan opnemen tegen 8 regionale spelers.

Uiteraard ontbreken de nummer 1 van de wereld, Michael van Gerwen en de regerend wereldkampioen niet in dit deelnemersveld. Opvallend zij de namen van tweevoudig wereldkampioen jeugd, Dimitri Van den Bergh en ‘The Queen of the Palace’, Fallon Sherrock die op de lijst PDC toppers zijn geplaatst.

Verder staan op deze lijst Nathan Aspinall, Gary Anderson, Gerwyn Price en Rob Cross.

De namen van vier Nordic & Baltic spelers zijn inmiddels ook bekend, dit zijn Darius Labanauskas, een Daniel Larsson, de Zweed die dit jaar een Tour Card wist te bemachtigen, Marko Kantele en Madars Razma.

Er komen nog vier spelers bij, drie Denen worden nog toegevoegd en 1 speler die zich via een kwalificatietoernooi weet te plaatsen.

Foto © Lawrence Lustig – PDc 2020