Organisatie United International Darts Open blaast toernooi af

Aanvankelijk zou van 6 tot en met 8 maart in Hoorn Noord Holland het United International Darts Open 2020 worden gehouden. Het toernooi dat voorheen bekend stond als het West-Fries Open een WDF en BDO geranked toernooi.

Vol trots werd afgelopen jaar de naamswijziging van West-Fries Open naar United International Darts Open bekend gemaakt maar zoals nu blijkt heeft dit geen positieve wending gehad want middels een publicatie op hun website laat de organisatie weten dat het toernooi wordt afgeblazen.

Een duidelijke reden en hoe de verdere afhandeling van reeds betaalde inschrijfgelden in zijn werk gaat staan niet vermeld in het bericht dat als volgt luidt;

United International Open Darts 2020 gecanceld

Om aan alle onduidelijkheid een einde te maken hier een verklaring omtrent de aflasting van het evenement wat volgend weekend zou plaats vinden.

Ik, wij, als organisatie hebben ons de afgelopen 5 jaar met lief en leed geheel vrijwillig ingezet. Alleen om voor de darters een mooi evenement neer te zetten. Het doet mij ontzettend veel pijn dat ik tot dit besluit heb moeten komen.

Het is dit jaar helaas niet gelukt. Tot het einde aan toe is gekeken naar een oplossing om het alsnog door te laten gaan.

Graag wil ik iedereen die de afgelopen 4 edities is geweest danken voor het vertrouwen. De vrijwilligers voor hun inzet en tijd,  en de sponsoren en leveranciers voor hun diensten.

Zodra er meer informatie beschikbaar is zal dat middels deze website worden gedeeld.

De organisatie.