Weer twee toernooien uitgesteld vanwege coronavirus

Er zijn weer enkele toernooien toegevoegd aan het lijstje dartstoernooien die vanwege het coronavirus voorlopig niet doorgaan. Nadat gisteren PDC Europe liet weten dat twee Euro Tour toernooien werden uitgesteld zijn er inmiddels weer twee bij gekomen.

Gisteren liet het Deutsche Darts Verband ( de organisator van het 4 Nations Tournament 2020) weten dat het toernooi dat in Steinfurt, deelstaat Noordrijn Westfalen geen doorgang zal vinden.

Eind maart, begin april wordt er bekeken of het toernooi dit jaar definitief vervalt of dat er een alternatieve datum gevonden wordt.

Ook bij de PDC nog een toernooi in Duitsland dart om dezelfde rede wordt uitgesteld, de Eurpeamn Darts Grand Prix. Dit toernooi stond gepland van 20 tot en met 22 maart en zou gehouden worden in het Duitse Sindelfingen,

Gisteren werd er al medegedeeld dat er twee Euro Tour toernooien uitgesteld werden en in plaats daarvan heeft de PDC twee Players Championship toernooien ingelast. Deze worden op 28 en 29 maart gehouden in Milton Keynes.