Update nieuwe uitgestelde dartsevenementen en nieuwe toernooidata

Opnieuw hebben organisatoren op basis van de toestand in de wereld en de daarbij gepaard gaande genomen maatregelen door overheidsinstanties besloten om toernooien die de komende weken op de agenda stonden voorlopig uit te stellen.

Zo liet de PDC weten dat de Premier League avond in Newcastle, aankomende donderdag 19 maart komt te vervallen en naar 1 oktober wordt verplaatst. Door deze verschuiving is het toernooi dat op 10 september in Ahoy wordt gehouden niet meer de play off avond maar wordt toernooi nummer 16 ( mits er geen andere toernooien worden uitgesteld, maar wel aannemelijk is ). Dan is in Newcastle, als alles nu blijft zoals het is, de grote finale.

Inmiddels zijn ook twee vloertoernooien uitgesteld. De PDC Unicorn Development Tour toernooien op 21 en 22 maart worden uitgesteld evenals de twee Players Championship toernooien die gepland waren op 28 en 29 maart.

Het European Darts Open, een toernooi uit de reeks Euro Tour toernooien dat eind maart zou plaatsvinden maar werd uitgesteld staat nu gepland op 7 tot en met 9 augustus en wordt in Leverkusen gehouden.

Nederlandse Darts Bond;

Niet alleen heeft de Nederlandse Darts Bond op advies van de autoriteiten alle competities tot en met 6 april afgelast ook is per direct het bondskantoor gesloten en werken de medewerkers van het Bondskantoor vanuit huis.

De telefoon is doorgeschakeld, maar contacten graag bij voorkeur via mail (info@ndbdarts.nl). Het Bondskantoor is telefonisch enkel nog bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur. Voor vragen m.b.t. de landelijke competities kunt u de rechtstreekse mail van de SuperLeague, sln@ndbdarts.nl en LaCo gebruiken via  en laco@ndbdarts.nl

Ook alle trainingen en vergaderingen die stonden gepland in het Bondskantoor gaan gedurende deze periode dan ook niet door.

British Darts Organization

Met onmiddellijke ingang en tot nader order zijn alle BICC Inter County wedstrijden en competities van de BDO Super League afgelast