De World Masters terug op de kalender en wordt in Nederland gespeeld

Geweldig nieuws op de website van de World Darts Federation ( WDF ) er komt een vervolg op de World Masters. Dit major toernooi dat voorheen onder auspiciën van de BDO werd gespeeld verdween door de perikelen bij deze bond helaas van de kalender.

En daarmee ging een belangrijk toernooi voor spelers die onder de vlag van de WDF speelden. Maar er is nu goed nieuws het toernooi is terug geplaatst op de kalender als WDF World Masters een samenwerking tussen de World Darts Federation en de Nederlandse Darts Bond.

Als locatie is gekozen voor de Bonte Wever, eveneens het onderkomen van de Dutch Open.

Uiteraard is er vanuit de NDB verheugd gereageerd op dit bericht en NDB directeur Paul Engelbertink heeft ook toegezegd dat vanuit de NDB alle medewerking zal worden verleend om dit grote evenement weer goed op de kaart te zetten.

Het gehele persbericht staat ( in het Engels ) op de website van de WDF