Nederlandse afdeling MAD DARTS wordt binnenkort gelanceerd

Persbericht: Rotterdam, 5 januari 2021 – Wij zijn MAD (Modern Amateur Darts) en zijn een nieuwe internationale organisatie, die het amateurdarts nieuw leven in willen blazen.

De afgelopen jaren zijn wij (JDC, partners en ambassadeurs) druk bezig geweest een plan te ontwikkelen, om het darten voor de amateurs nog interessanter te maken. We durven dan ook te zeggen dat ons plan iets revolutionairs is binnen de dartsport.

Na het wegvallen van de British Darts Organization zijn wij dan ook direct gestart om het plan te starten in het Verenigd Koninkrijk en het mag gezegd worden dat vele darters direct enthousiast waren over het nieuwe systeem.

Wij weten dat in Nederland kickboksen ongelooflijk populair is, datzelfde hebben wij in het Verenigd Koninkrijk met boksen. Stel je voor dat je met darten, ook mensen kan uitdagen en dat je belts + uitstekend prijzengeld kan verdienen. Iedereen heeft dan ook de kans om MAD Wereldkampioen te worden!

De komende dagen en weken zullen we via social media (Facebook & Twitter) meer informatie geven over het Nederlandse systeem, die in de toekomst uitstekend te combineren valt met bijvoorbeeld de Challenge Tour, Development Tour, WDF-ranking of NDB-ranking.

Wat we wel al prijs willen geven, is dat er belts zijn voor de Wereldkampioen, Europees Kampioen, Nederlands Kampioen, maar ook voor acht Regionale Kampioenen.

Klinkt dit al goed in de oren? Volg ons dan op een van onze social media pagina’s, en blijf op de hoogte van MAD Darts in Nederland.