Modern Amateur Darts, MAD, heet Vincent van der Voort welkom

Ingezonden persbericht: 

Na Paul Nicholson zal ook Vincent van der Voort toetreden tot het bestuur van MAD en zal hij de functie van ‘Non-executive Director – European Region’ gaan bekleden.

Vincent’s aanstelling zorgt ervoor dat MAD sneller kan groeien op het Europese vasteland, waar ‘The Dutch Destroyer’ samen zal gaan werken met alle commerciële MAD-partners om ook in deze landen de MAD-structuur verder uit te rollen.

Vincent staat erom bekend dat hij een eerlijk en rechtlijnige spreker is en wordt hij gewaardeerd door iedereen binnen het dartcircuit. De dartsport zit in zijn hart en dat gekoppeld met zijn scherpe zakelijke instinct, maakt hem de ideale persoon om toe te treden tot het MAD-bestuur.

Vincent is vanuit het alom geprezen NDB-systeem doorgegroeid naar de succesvolle en ervaren darter die hij nu is binnen de PDC. Door deze jarenlange ervaring heeft hij vele contacten vergaard binnen zowel het amateurcircuit, als in het professionele circuit. Deze kennis en ervaring zullen hem helpen om MAD verder uit te breiden in de rest van Europa, startende in Nederland waar hij zelf ook woonachtig is.

Met een geschat aantal van alleen al 100.000 actieve dartspelers in Nederland, zal hier Vincent’s focus liggen op het vormgeven van ‘s werelds meest inclusieve amateur dart organisatie, in lijn met MAD in het Verenigd Koninkrijk.

Vincent zal zich richten op het opbouwen van relaties met alle geïnteresseerde individualisten en organisaties binnen de Benelux, en is erg enthousiast om te starten met zijn werkzaamheden. ‘Toen ik eerder hoorde over MAD, leek me dit erg interessant, aangezien zij anders zijn dan alle andere organisaties. Naar mijn idee is dit dan ook de toekomst van het amateurdarts in Nederland, maar ook voor de rest van Europa. Voorheen speelde ik graag in competitieverband en de NDB-toernooien, dus kijk ik er nu echt naar uit om de dartsport verder te laten groeien in Nederland, maar ook in de rest van Europa.’

Vincent zal direct aan de slag gaan met MAD Netherlands. De verdere ontwikkelingen zullen in de toekomst gecommuniceerd worden via de MAD NL social-mediapagina’s.