Driemaal is scheepsrecht voor Jonny Clayton

Jonny Clayton heeft het vierde en laatste PDC Super Series toernooi gewonnen door in de finale de Australiër Damon Heta met 8-6 te kloppen. Het was de derde keer in deze reeks van 4 toernooien dat de Welshman in de finale stond.

In het eerste toernooi verloor hij de finale van Joe Cullen en Callan Rydz klopte Clayton in het tweede toernooi. In het derde toernooi verloor hij in de kwartfinale van Danny Noppert en na gisteren in de halve finale van toernooi 4 eerste Michael van Gerwen te kloppen was het dan in de laatste finale eindelijk raak.

Alle uitslagen van het vierde toernooi zijn hier terug te lezen.

De eerste 4 Players Championship toernooien waren helaas geen succes voor Martijn Kleermaker en Niels Zonneveld. Beiden verloren in alle vier de toernooien al in de eerste ronde en gaan dus met lege handen terug naar huis.

Maik Kuivenhoven, Lorenzo Pronk, , Derk Telnekes en Jeffrey de Zwaan wisten wel tenminste 1 keer een ronde verder te komen en kunnen £ 500,= aan hun conto toevoegen.

Raymond van Barneveld die het derde toernooi wonen een keer bij de laatste 32 sneuvelde kwam met zijn £ 11.000,= gewonnen prijzengeld op plek 49 van de Pro Tour Order of Merit binnen en op de PDC Order of Merit  op plek 86.

Komend weekend, van 5 tot en met 7 maart wordt het UK Open gehouden in de Marshall Arena te Milton Keynes en dit toernooi wordt onder meer door ITV Sport uitgezonden