Negen darter van De Sousa haalt hem nog niet uit de gevarenzone – updates dag 5

Portugees José De Sousa gooide gisterenavond in zijn match tegen Nathan Aspinall een 9 darter en sleepte er in een boeiende partij uiteindelijk een gelijkspel uit. Desondanks dit punt erbij schoof hij echter geen plek omhoog en blijft in de gevarenzone staan.

De onderste twee van de Premier League ranking vallen namelijk na Judgement Night af. Michael van Gerwen verloor op de vierde speeldag van James Wade en zakte daardoor naar de derde plek. Dimitri Van den Bergh, die gisteren gelijkspeelde tegen Peter Wright, blijft nummer 1.

De stand na 4 speeldagen:

 

 

 

 

Vrijdagavond aanvang 20:00 uur de laatste speelavond van deze reeks van 5 toernooien en de indeling voor deze avond is als volgt:

Dag 05 9-apr
Pos  Player Player    score
1 Gary Anderson Jonny Clayton 4  7
2 Peter Wright Rob Cross 7 5
3 Michael van Gerwen Nathan Aspinall 6 6
4 James Wade Glen Durrant 7 3
5 Dimitri Van den Bergh José De Sousa 3 7