Op slotdag Premier League is winnen en must voor Dimitri Van den Bergh – de uitslagen

Donderdag 27 mei, de laatste dag van de voorronden van de Unibet Premier League. Vanavond wordt dus ook der vierde naam bekend van  spelers die vrijdag 28 mei aan de play-offs gaan deelnemen want van 3 zijn die al bekend.

Dat zijn Michael van Gerwen, Nathan Aspinall en debutant aan Premier League 2021 José De Sousa. De vierde speler wordt of Jonny Clayton of Dimitri Van den Bergh. Beiden hebben evenveel punten maar dankzij een beter legsaldo bezet Clayton de vierde plaats.

Voor Clayton is een gelijkspel dus voldoende om de beste 4 te halen voor Van den Bergh geldt dat hij moet winnen om voorbij Clayton te komen en dan de tweede debutant op dit toernooi wordt die de play-offs heeft gehaald.

Ook de bezetting van plek 1 is nog geen gelopen race. Michael van Gerwen met 2 punten meer dan Aspinall mag niet verliezen van Peter Wright anders wordt hij bij een overwinning van ‘the Asp’ op José De Sousa door hem voorbij gestreefd.

Aspinall speelt vanavond voor Michael van Gerwen en gaat met het gegeven van de uitslag dan in de derde partij van de avond aantreden tegen Peter Wright.

De climax van de avond is de vierde en laatste partij tussen Dimitri Van den Bergh en Jonny Clayton.

Aanvang is weer 20:00 uur en format is best of 14 legs.

dag 16 – 27 mei 2021
Pos  Player Player       uitslag
1 Gary Anderson James Wade 6 8
2 Nathan Aspinall José De Sousa 3 8
3 Peter Wright Michael van Gerwen 6 8
4 Dimitri Van den Bergh Jonny Clayton 6 8