Weinig interesse voor PDC Women’s Series in Niedernhausen, evenement is geannuleerd

Slechts 22 deelnemers hadden zich op de sluitingsdatum voor het eerste 4 toernooien van de PDC Women’s Series, in het Duitse Niedernhausen, aangemeld. En het merendeel van de aangemelde deelnemers kwamen allemaal uit het Vereningd Koninkrijk.

PDC topman Matt Porter vond het dan ook erg jammer dat er niet meer aanmeldingen waren en heeft daarom het evenement in het Duitse Niedernhausen geannuleerd. Om de spelers, voornamelijk uit het VK, niet de kans te ontnemen aan al deze 12 toernooien deel te laten nemen is besloten deze vier toernooien naar Engeland te verplaatsen.

De toernooien zullen nu begin september en oktober worden gespeeld. Die van september in Milton Keynes en die van oktober in Barnsley. Totale prijzenpot per weekend is £ 20.000 en de beste twee spelers van de laatste PDC Women’s Series Order of Merit plaatsen zich voor het William Hill World Darts Championship 2021/2022.

Tevens is er een startbewijs voor de Grand Slam of Darts te verdienen voor de beste dame van de Women’s Series 9 tot en met 12.

Foto © PDC 2021