Streep door WDF Winmau World Masters 2021

Vandaag heeft de World Darts Federatie in een bericht laten weten dat de WDF Winmau World Masters 2021 een jaar wordt uitgesteld. Dit evenement dat op de agenda stond voor december dit jaar zou voor het eerst in Nederland gehouden worden.

De Bonte Wever in Assen zou de locatie zijn en dat blijft deze ook als straks in december 2022 dan eindelijk de eerste editie moet plaatsvinden.

Door de COVID-19 regels in het helaas nog niet mogelijk om een meerdaags evenement in Nederland op te zetten zegt NDB directeur Paul Engelbertink.

Ook de World Paradarts Masters die gelijktijdig met de Winmau World Masters gehouden zou worden schuift nu een jaar op. Wel hoopt de WDF dat ze op 4 en 5 december wel de play-offs voor het Lakeside World Championship kunnen houden. Meer details hierover later.

Het gehele bericht lees je op de website van de WDF