Laatste speeldag van de eerste ronde PDC Cazoo World Cup of Darts

Op de tweede dag van de PDC Cazoo World Cup of Darts, welke in Duistland wordt gespeeld komen de laatste 16 teams van de eerste ronde in actie. Onder meer Engeland dat Brazilië treft en team België als afsluiter van de avond tegen Griekenland.

Geen verrassingen gisteren tijdens de eerste fase van de eerste ronde. Wel een bijna verrassing door team Gibraltar tegen team Singapore met Paul Lim. Op tijd wisten de twee darters uit Singapore het tij te keren en wonnen uiteindelijk met 5-4.

Een solide overwinning werd door team Nederland binnen gehaald tegen team Denemarken en in  de laatste partij van de avond eerden de Australiërs Damon Heta en Simon Whitlock de onlangs overleden Kyle Anderson door met 5-0 de match te winnen.

Op hun shirt hadden ze een badge met daarop de naam en gegevens van Kyle laten maken met de gedachte hem zo nog bij de partij te betrekken.

Alle uitslagen van de eerste ronde kun je hier nalezen

Vanavond nog 8 wedstrijden en de indeling voor vanavond is als volgt:

Vrijdag 10 september
Pos  Player Player        score
1 Rusland Japan 1 5
2 Spanje Zuid Afrika 4 5
3 Republiek Ierland Portugal 4 5
4 Oostenrijk Filippijnen 5 1
5 Noord Ierland Hongkong 5 4
6 Duitsland Canada 5 3
7 Engeland Brazilië 5 2
8 België Griekenland 5 2

Foto bij dit artikel © Kais Bodensieck – PDC Europe 2021