Fallon Sherrock keert na lange tijd weer terug op het grote podium

Morgen start in Kopenhagen het eerste World Series of Darts toernooi van dit seizoen, De Nordic Darts Masters. Een toernooi met 16 deelnemers, 8 spelers uit de top van de PDC aangevuld met 8 spelers uit de Nordic and Baltic afdeling.

Onder de 8 toppers van de PDC zit ook Fallon Sherrock. Sherrock had op basis van haar prestaties op het PDC WK van 2019/2020 een plaats in de World Series bedongen maar door de pandemie moest ze geduld hebben tot komend weekend.

Naast Fallon uiteraard ook Gerwyn Price, Peter Wright, Michaelvan Gerwen en Dimitri Van de Bergh die respectievelijk  als eerste, tweede, derde en vierde geplaatst zijn. De Niet geplaatste PDC toppers zijn verder Gary Anderson, Nathan Aspinall en Jonny Clayton die net zoals Sherrock niet geplaatst zijn.

Enige tijd geleden is er al geloot en heeft het onderstaande resultaat opgeleverd;

Eerste ronde
Pos  Player Player        score
1 Gerwyn Price (1) Daniel Larsson
2 Fallon Sherrock Niels Heinsoe
3 Dimitri Van den Bergh (4) Johan Engström
4 Gary Anderson Andreas Toft Jorgenson
5 Peter Wright (2) Marko Kantele
6 Jonny Clayton Ivan Springborg Poulsen
7 Michael van Gerwen (3) Darius Labanauskas
8 Nathan Aspinall Madars Razam

Om 19:00 uur Nederlandse tijd begint het toernooi in Kopenhagen met de eerste ronde waarin best of 11 legs 501 gespeeld wordt. Vanaf de kwartfinales die zaterdagmiddag 18 september gespeeld worden is het format best of 19 legs. De halve finale en finale gaan over best of 21 legs en die worden zaterdagavond gespeeld.

De indeling voor vrijdag 17 september:

Pos  Player Player    score
1 Dimitri Van den Bergh Johan Engström
2 Jonny Clayton Ivan Springborg Poulsen
3 Nathan Aspinall Madars Razma
4 Gerwyn Price Daniel Larsson
5 Gary Anderson Andreas Toft Jorgensen
6 Fallon Sherrock Niels Heinsoe
7 Peter Wright Marko Kantele
8 Michael van Gerwen Darius Labanauskas