Uitslagen dag 1 Nordic Darts Masters

Rond 19:00 uur Nederlandse tijd gaat in Kopenhagen het Nordic Darts Masters toernooi van start. Het eerste toernooi in de reeks World Series of Darts met als eyecatcher voor deze toernooien de deelname van Fallon Sherrock.

Fallo heeft zich al een jaar lang verheugd op deelname aan dit toernooi en treft in de eerste ronde Niels Heinsøe. Mocht ze winnen dan is mogelijk Gerwyn Price in de kwartfinale haar volgende tegenstander. Price speelt in de eerste ronde tegen Daniel Larsson en daan er van uit dat deze match door de Welshman wordt gewonnen.

Michael van Gerwen zit ook in het deelnemersveld en treft in de laatste match van de vrijdagavond Darius Labanauskas. Kon dus wel eens een spannende afsluiter van de avond worden. Bij winst treft Michael bij de laatste 8 de winnaar van de partij Nathan Aspinall tegen Madars Razma.

Format voor vanavond is best of 11 legs en de indeling is als volgt:

Pos  Player Player    score
1 Dimitri Van den Bergh Johan Engström 6 4
2 Jonny Clayton Ivan Springborg Poulsen 6 0
3 Nathan Aspinall Madars Razma 4 6
4 Gerwyn Price Daniel Larsson 6 3
5 Gary Anderson Andreas Toft Jorgensen 6 3
6 Fallon Sherrock Niels Heinsoe 6 1
7 Peter Wright Marko Kantele 6 1
8 Michael van Gerwen Darius Labanauskas 6 5