Aanmelden voor het Dutch Open 2022 is al mogelijk

Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 februari wordt in de Bonte Wever Assen de TOTO Dutch Open Darts 2022 gehouden. Het grootste internationale dartsevenement van Nederland en enige toernooi in de wereld met een WDF Platinum ranking status.

Zowel de Nederlandse Darts Bond als de Bonte Wever zijn optimistisch wat betreft de doorgang van het toernooi. Zoals de Coronaregels nu gelden kan het evenement georganiseerd worden.

Er moet altijd vooraf worden ingeschreven voor de diverse categorieën maar dit toernooi is er ook een aanvulling voor de Paradarters. Er wordt een Paradart koppeltoernooi gehouden op vrijdag en zijn er op de zaterdag twee Paradart singel toernooien.

Meer lees je op de website van de NDB waar je ook de link vindt naar de pagina voor inschrijving