Updates eerste vier wedstrijden van tweede ronde BoyleSports World Grand Prix

Om 20:10 begint in de Morningside Arena te Leicester Engeland de eerste wedstrijd van de tweede ronde Boyle Sports World Grand Prix. En het format geeft de deelnemers iets meer lucht want nu worden de partijen over best of 5 sets gespeeld.

Uiteraard nog wel dubbel in dubbel uit en per set is het best of 5 legs.

Ryan Searle en Luke Humphries openen de avond waarop in totaal vier wedstijden worden gespeeld. Na deze partij Stephen Bunting (foto) tegen James Wade. Wat kan Bunting, die een lange periode totaal uit vorm was, nu laten? Kan hij de vorm zoals tegen Gurney weer laten zien? Het kon wel eens een fraaie partij worden.

Daarna Gerwyn Price tegen Mervyn King. Price haalde in de eerste match een 100,82 gemiddelde en heeft laten zien in bloedvorm te verkeren. King daarentegen is de vorm enigszins kwijt en de bookmakers geven hem dan ook weinig kans.

Dave Chisnall tegen Ross Smith is de laatste partij van de avond en hier wordt Chizzy als grote favoriet getipt, maar het is en blijft dubbel in dubbel uit en kan het alle kanten op.

De indeling voor dinsdagavond 5 oktober – aanvang eerste partij 20:10 uur

Pos  Player Player    score
1 Ryan Searle Luke Humphries 3 1
2 James Wade Stephen Bunting 1 3
3 Gerwyn Price Mervyn King 3 1
4 Dave Chisnall Ross Smith 3 2

Foto © PDC 2021 – Lawrence Lustig