BoyleSports World Grand Prix laatste sessie tweede ronde – Uitslagen

Woensdagavond 6 oktober worden de laatste 4 partijen gespeeld van de BoyleSports World Grand Prix ronde 2. Inzet de laatste 4 plaatsen in de kwartfinale waarvoor Ryan Searle, Stephen Bunting, Gerwyn Price en Dave Chisnall zich al hebben geplaatst.

Dave Chisnall (foto) kwam gisterenavond met de schrik vrij in zijn partij tegen Ross Smith. Smith kwam 2-0 in sets voor maar Chisnall kwam terug en won uiteindelijk de vijfde en laatste set met 3-1 voor een plek in de kwartfinale.

Ryan Searle bereikte voor het eerst in zijn carrière de kwartfinale van een groot toernooi door Luke Humphries op indrukwekkende wijze met 3-1 te kloppen. En Stephen Bunting realiseerde gisteren ook een niet verwachtte uitslag. Hij kopte torenhoge favoriet in deze match, James Wade met 3-1.

Gerwyn Price keek even raar op zijn neus toen hij na 1 gespeelde set met 1-0 achter kwam op Mervyn King. Price zette dit  gelijk recht in set 2 en won uiteindelijk met 3-1.

Vanavond de laatste 4 partijen met zo rond 22:00 uur de clash tussen Danny Noppert en Vincent van der Voort.

Hieronder de complete indeling voor woensdag 6 oktober aanvang 20:10 uur;

Pos  Player Player    score
1 Ian White Darius Labanauskas 3 2
2 Rob Cross Krzysztof Ratajski 1 3
3 Danny Noppert Vincent van der Voort 3 0
4 José De Sousa Jonny Clayton 1 3

Foto bij dit verhaal © PDC 2021 – Lawrence Lustig