Dag 1 van het Cazoo European Championship

Om 20:00 uur start donderdagavond 14 oktober de eerste sessie met 8 wedstrijden van het Cazoo European Darts Championship in Salzburg. Dit toernooi telt 32 deelnemers waaronder Michael van Gerwen en Danny Noppert en titelverdediger Peter Wright.

Vanavond de eerste 8 wedstrijden die over best of 11 legs gespeelde worden en de winnaar zich plaatst voor de laatste 16 waarvan de wedstrijden komende zaterdag 16 oktober worden gespeeld. Zondagmiddag zijn de kwartfinales en de halve finale en finale worden zondagavond gespeeld.

De tweede sessie uit de eerste ronde is op vrijdag en dan komen Michael van Gerwen en Danny Noppert in actie.

De indeling voor vanavond:

Pos  Player Player    score
1 Simon Whitlock Willam Borland 3 6
2 Brendan Dolan Kim Huybrechts 6 2
3 Rob Cross Keane Barry 6 3
4 Luke Humphries Callan Rydz 6 5
5 José De Sousa Lewis Williams 6 4
6 Peter Wright Florian Hempel 3 6
7 Mensur Suljovic Adam Hunt 6 2
8 Joe Cullen Ted Evetts 6 0