British Classic en British Open Bridlington; uitslagen van de diverse toernooien

Dit weekend worden  in the Royal Spa te Bridlington Engeland het British Classic en British Open gespeeld. Twee toernooien onder de vlag van de World Darts Federation. The British Classic heeft de gradatie Silver en het British Open Gold.

Op zaterdag wordt het British Classic gespeeld – Het toernooi voor de heren en dames begint om 11:30 uur de toernooien voor de jongens en meisjes zo rond 17:00 uur. Via de onderstaande links is de loting te zien plus het verdere verloop van het toernooi.

Zondag wordt het British Open gespeeld waarvan zo rond 17:00 uur ook een livestream is waar je de podium wedstrijden kunt volgen. Klik hier om naar de livestream pagina te gaan.

Om het verloop te volgen hieronder links voor het heren- en damestoernooi;