Updates eerste twee kwartfinales Cazoo Grand Slam of Darts

James Wade tegen Rob Cross en Gerwyn Price tegen Jonny Clayton zijn de eerste twee partijen van de in totaal vier te spelen kwartfinale wedstrijden. Gezien de lengte van het speelformat, best of 31 legs is de kwartfinale opgesplitst in twee speelavonden.

Om 20:00 uur staat de eerste match in Wolverhampton gepland waarvan de winnaar zich kan voorbereiden op een halve finale partij tegen de winnaar van Price tegen Clayton. Beide halve finales worden zondagmiddag 21 november gespeeld zondagavond wordt de finale gespeeld.

Het format van alle wedstrijden tot en met de finale is nu best of 31 legs.

 Vrijdagavond 19 november – aanvang 20:00 uur – best of 31 legs
Pos Speler 1 Speler 2        score
1 James Wade (4) Rob Cross 16 14
2 Gerwyn Price (1) Jonny Clayton (8) 16 12