Kraker tussen Wright en Sherrock sluit Grand Slam of Darts kwartfinale ronde af

Zaterdagavond 20 november wordt de kwartfinale afgesloten met misschien wel de meest spraakmakende partij van deze editie van de Grand Slam of Darts. Op het podium komen dan Peter Wright en geschiedenis schrijfster Fallon Sherrock.

Nog nooit stond er een dame in de kwartfinale van dit toernooi en door de wijze waarop ze deze prestatie neerzette zit er misschien vanavond nog meer in.

Gisteren werden de eerste twee kwartfinale wedstrijden gespeeld met James Wade en Gerwyn Price als de grote winnaars van deze wedstrijden. Wade klopte Rob Cross in een qua niveau constant op en neer gaande partij.

Gerwyn Price kon pas in de slotfase het verschil maken met tegenstander Jonny Clayton. Clayton altijd trefzeker op de dubbel 16 was dat dit keer niet en dat kostte hem uiteindelijk de partij.

De laatste kwartfinale avond wordt begonnen met de match tussen Michael van Gerwen en Michael Smith. Twee spelers die aardig hebben gespeeld de voorgaande wedstrijden dus beloofd dit een zeer boeiende match te worden.

 Zaterdagavond 20 november – aanvang 20:00 uur – best of 31 legs
Pos Speler 1 Speler 2        score
1 Michael van Gerwen (3) Michael Smith 13 16
2 Peter Wright (2) Fallon Sherrock 16 13

Foto © PDC 2021 – Lawrence Lustig