Richard Veenstra en Chris Landman pakken de prijzen in Bologna

In het Italiaanse Bologna werden afgelopen weekend twee WDF toernooien gespeeld. De Italian Grand Masters met de WDF categorie “Silver” en het Italian Open dat categorie ‘Bronze’ meekreeg. En twee Nederlandse heren, Richard Veenstra en Chris Landman waren daar heer en meester.

Richard Veenstra won op zaterdag de finale van de Italian Grand Masters. Richard klopte in de finale Engelsman James Hurrell met 5-2 en in de halve finale moest ook Jim Williams tegen Veenstra in het stof bijten.

Chris Landman bereikte de kwartfinale en Roemer Mooijman strandde bij de laatste 16.

Maria O’Brien won het damestoernooi. In de finale klopte ze Priscilla Steenbergen met 5-1. Aileen de Graaf was na Priscilla de beste Nederlandse, zij verloor in de kwartfinale van Priscilla.

Zondag won Maria O’Brien ook het Italian Open damestoernooi. Ditmaal klopte ze in de finale Aileen de Graaf met 4-3. Astrid Trouwborst en Priscilla Steenbergen gingen bij de laatste 16 onderuit.

Chrs Landman won de finale van het Italian Open herentoernooi. Hij stak een stokje voor een tweede titel op rij voor Richard Veenstra. Het werd 5-2 in deze finale.