Hopelijk komt er van uitstel geen afstel

We worden er allemaal niet vrolijker van maar opnieuw moeten er vanwege de Coronacrisis weer competities worden afgeblazen en geplande toernooien worden verplaatst om alles op een verantwoorde wijze af te kunnen werken.

Als je positief blijft dan zeg je ‘wat in het vat zit verzuurt niet’ maar er is ook een ander gezegde en dat is ‘van uitstel komt afstel’.  Laten we het laatste niet hopen omdat er er lang genoeg gewacht is op dartcompetities of toernooien.

Maar voorlopig heeft de Nederlandse Darts Bond de agenda aangepast, zijn de competities stil gelegd en is het Dutch Open 2022 dat in februari gepland stond naar juni verplaatst.

Alle landelijke kampioenschappen ( Divisie en Beker ) worden na de zomer van 2022 gespeeld en de LaCo play-offs en finales worden opnieuw gepland evenals de de promotie en degradatiewedstrijden van de Superleague.

En dan bereikte ons ook nog het bericht dat het eerste WDF Lakeside World Championship wordt uitgesteld. Op Nieuwjaarsdag zou dit toernooi beginnen maar is nu verplaatst en wordt van 2 tot en met 10 april 2022 gehouden.

Momenteel is in Ally Pally de PDC WK aan de gang met publiek erbij wat sfeer brengt aan dit toernooi, maar we houden ons hart vast dat gezien de wereldwijde ontwikkelingen dat dit misschien over enkele dagen toch weer achter gesloten deuren verder gaat.