Vincent van der Voort en Ron Meulenkamp vanavond in actie – uitslagen

De zevende speeldag van het William Hill World Darts Championship met in de middagsessie de laatste twee wedstrijden uit de eerste ronde. Wie worden de laatste twee spelers die na 1 avondje darten als weer huiswaarts kunnen gaan.

Lewy Williams en Toykazu Shibata gaan dit uitmaken in eerste match van de middagsessie en Jason Lowe en Daniel Larsson in de tweede partij. Vanaf match drie worden er alleen nog tweede ronde wedstrijden gespeeld.

In de avondsessie twee Nederlanders die aan ‘the oche’ verschijnen Vincent van der Voort als eerste tegen Adam Hunt en daarna Ron Meulenkamp tegen Michael Smith. Vincent heeft afgelopen week gezien dat Hunt in vorm steekt en zal dus van meet af aan de druk op hem moeten uitoefenen voor een plek in de derde ronde.

Ron Meulenkamp zit na zijn eerste partij tegen Lisa Ashton  boordevol zelf vertrouwen en gelooft er sterk in de derde ronde te kunnen halen. Het zal een mooie prestatie zijn als hij dit kan waarmaken en tegenstander Michael Smith uit het toernooi kan spelen.

De indeling voor vandaag:

Dinsdagmiddag 21 december – aanvang 13:30 uur – Format best of 5 sets
Ronde Speler 1 vs Speler 2 Uitslag
1 Lewy Williams vs Toyokazu Shibata 3 0
1 Jason Lowe vs Daniel Larsson 3 0
2 Mervyn King vs Ryan Joyce 3 2
2 Dave Chisnall vs Mike De Decker 3 0
Dinsdagavond 21 december – aanvang 20:00 uur – Format best of 5 sets
Ronde Speler 1 vs Speler 2 Uitslag
2 Vincent van der Voort vs Adam Hunt 3 0
2 Michael Smith vs Ron Meulenkamp 3 0
2 Dimitri Van den  Bergh vs Florian Hempel 1 3
2 Devon Petersen vs Raymond Smith 0 3