Eerste NDB ranking indien dan mogelijk verschoven naar 6 maart 2022

Actieve darters zullen voorlopig nog even moeten wachten op de eerste nationale ranking voor dit seizoen. Op de website van de Nederlandse Darts Bond laat de organisatie weten dat de allereerste ranking voor dit seizoen, gepland op 23 januari 2022 is afgelast.

Vanwege de lockdown waarin we nu zitten en deze in ieder geval nog tot 14 januari van kracht blijft plus de mogelijkheid dat na 14 januari er geen grote versoepelingen worden verwacht heeft de NDB hiertoe besloten.

Eerder werden alle wedstrijden van de LaCo en Superleague die voor zaterdag 8 januari 2022 op de agenda stonden uitgesteld.

Afhankelijk van de ontwikkelingen m.b.t. de coronasituatie en bijbehorende maatregelen, zal de NDB bekijken of de ranking op 6 maart gespeeld kan worden enwanneer de overige competities en toernooien weer haalbaar zijn. Zij houden de coronamaatregelen goed in de gaten en zullen iedereen tijdig informeren wat wel en wat niet kan.

Heb je vragen neem dan vooral contact met de NDB op. Doe dit via 030-2081 180 of via de mail.