Danny Noppert meldt zich af voor Ladbrokes Masters

Er is een wijziging in het deelnemersveld van de Ladbrokes Masters. Dit toernooi staat gepland van 28 tot en met 30 januari met een deelnemersveld van 24 spelers waarvan 8 geplaatste spelers en 16 die een eerste ronde moeten spelen.

Danny Noppert was een van de niet geplaatste spelers en was door loting gekoppeld aan Dirk van Duivenbode. Vrijdag 28 januari zou die wedstrijd gespeeld worden maar daar is nu verandering in gekomen.

Danny Noppert heeft zich namelijk afgemeld voor dit toernooi omdat rond die tijd hij en zijn partner een kind verwachten. Het wordt het eerste kind voor dit stel en Danny prefereert daarbij aanwezig te zijn.

De plaats van Danny wordt nu ingenomen door Simon Whitlock die in de voorlaatste partij van de vrijdagavond het gaat opnemen tegen Dirk.