Updates van de laatste dag Q-School fase 1

De derde een laatste dag van de PDC Q-School is begonnen. De laatste mogelijkheid om de rechtstreeks te plaatsen voor fase 2 of door een goede prestatie neer te zetten je bij de top van de PDC Q-School Order of Merit te voegen en zo ook doorstroomt naar fase 2.

Gisteren lukte het Ryan de Vreede als enige Nederlander om rechtstreekse plaatsing voor de volgende ronde te bemachtigen. Hij versloeg in de laatste partij Vincent van der Meer die nu wel voorlopig de eerste plek op de Order of Merit van de Europese Q-School in neemt.

Buiten Ryan wisten ook Dragutin Horvat, Lukas Wenig Jens Ziegler, Bent Lambertson, Tony Martinez, Kai Gotthardt en Paulo Ferreira uit Portugal de volgende ronde te halen.

In Engeland zie we bij de UK Q-School Matthew Dennant, Shaun Griffiths, Ryan Hogarth, Greg Ritchie, John O’Shea, Shaun Wilkinson, Kevin Garcia en Joshua Burksfield terug in fase twee.

De laatste dag wordt ook weer gedetailleerd weer gegeven op DartConnect. Via de onderstaande links kom je bij het desbetreffende toernooi  met de vierde link kom je bij het overzicht van de Q-School Order of Merit.