James Wilson en José Justicia claimen op dag 1 Tour Card terug. Dag 2 Q-School Finals is begonnen

Engelsman James Wilson en Spanjaard José Justicia hebben hun PDC Tour Card terug. Beide spelers moesten hun kaart dit jaar inleveren maar sloegen op de eerste dag van de PDC Q-School Finals genadeloos toe en claimden hun verloren startbewijs terug.

James Wilson die aan de UK Q-School Finals meedeed klopte in de finale de Schot Cameron Menzies en José Justicia won in Niedernhausen de finale van de European Q-School Finals van de Belg Mario Vandenbogaerde.

Josh Payne gooide op de eerste dag van de Finals in Milton Keynes een 9 darter.

Drie Nederlanders hadden in Niederhausen zicht op de eerste Tour Card, maar helaas verloren Martijn Dragt en Danny Jansen hun kwartfinale. Damian Mol die in de kwartfinale Martijn Dragt klopte verloor in de halve finale van de Spanjaard.

Dag twee van de Q-School Finals is inmiddels weer gestart en zo als gebruikelijk kan je weer alles volgen op de website van DartConnect. Klik op de onderstaande links voor het overzicht van het desbetreffende toernooi.

Foto © PDC 2022 – Lawrence Lustig