De tijd begint te dringen met nog twee dagen Q-School Finals – updates van dag 3

De derde dag van de PDC Q-School Finals. Met deze en morgen de laatste twee dagen dat de deelnemers aan de Q-School Finals nog een Tour Card kunnen bemachtigen of door het toernooi te winnen of zoveel punten bij elkaar te gooien dat ze op basis van de Order of Merit een kaart krijgen.

Gisteren won de Belg Brian Raman het toernooi in Niedernhausen. Brian klopte in de finale de Amerikaan met Nederlandse ouders, Jules van Dongen en in Milton Keynes won Darren Webster zijn Tour Card terug met een 6-1 overwinning op Scott Waites.

Op basis van de prestaties de afgelopen dagen maken een aantal Nederlanders kans om via de Q-School Order of Merit met een Tour Card naar huis te gaan, maar in Engeland worden de kansen voor Lisa Ashton en Fallon Sherrock met de dag kleiner. Een dagzege of twee zeer goede toernooidagen kan hier nog verandering in brengen.

Stand Q-School Order of Merit na twee finaledagen>

Dag drie van de Q-School Finals is in Niedernhausen inmiddels gestart en om 13:00 uur begint met ook in Milton Keynes. Via DartConnect kan men weer alle wedstrijden volgen en ook het verloop van het toernooi bekijken. Klik op de onderstaande link voor het desbetreffende toernooi.

Foto bij dit verhaal © PDC 2022 – Lawrence Lustig